april 30, 2020

Workshops

 

“Het grootste geschenk dat je iemand kan geven is oprechte aandacht.”

 

Op zoek naar een effectieve manier om medewerkers tot nieuwe inzichten te laten komen, meer bewustwording of draagvlak te creëren? Steeds vaker wordt de workshop hiervoor ingezet. Dit heeft als doel om te inspireren, nieuwe kennis aan te reiken en middels oefeningen te helpen om het gelijk in de praktijk toe te passen.

 

Mindful Lunch Walk

Wat kun je verwachten? Zoek je een leuke activiteit en ook meteen concreet iets leren over hoe je je hoofd vrij kunt maken? Met collega’s ervaren wat buitenlucht in combinatie met mindfulness voor jullie kan doen? Tijdens een Mindful Lunch Walk kun je, tussen het harde werken door, even bewust genieten in de buitenlucht. We wandelen en doen mindfulness- en ademhalingsoefeningen. Het zorgt voor ontspanning en je kunt daarna weer met frisse energie, rust en focus aan het werk.

Wat is de duur? Een Mindful Lunch Walk duurt bij voorkeur 1,5 uur, maar korter of langer kan ook.

Wat is de investering? In overleg, aangezien dit afhankelijk is van onder andere de tijdsduur en groepsgrootte. De investering wordt inzichtelijk gemaakt aan de hand van een offerte.

 

Van werkdruk naar werkgeluk

Wat kun je verwachten? Een te hoge werkdruk heeft negatief invloed op het werkgeluk. Het loont daarom om aandacht te besteden aan werkdruk én werkgeluk. Je inbox en to-do lijsten puilen uit, je rent van de ene afspraak naar de volgende, een constante stroom aan informatie komt op je af. Onzekerheid en burn-out klachten liggen op de loer en je vergeet hoe je jezelf moet opladen. Tijdens deze workshop leer je werkdruk te verlagen en aan de andere kant werkgeluk te verhogen. Door nadruk te leggen op werkgeluk verhogen we de energie, motivatie en prestatie, ook als de werkdruk hoog is.

Wat is de duur? De workshop duurt bij voorkeur 3 uur, maar korter of langer kan ook.

Wat is de investering? In overleg, aangezien dit afhankelijk is van onder andere de tijdsduur en groepsgrootte. De investering wordt inzichtelijk gemaakt aan de hand van een offerte.

 

Happy & Gezond werken

Wat kun je verwachten? In deze workshop werkt Leef Gelukkig en Gezond samen met HAPPYO. Samen gaan we voor een Happy & Gezond werkend Nederland. Een werkend Nederland met meer rust, aandacht en focus. In deze workshop staat gelukkig en gezond (samen)werken centraal. Op een laagdrempelige manier leer je effectieve en praktische methoden en technieken uit mindfulness, psychologie en ademhalingstheorie. Deze kun je direct in je werk en het dagelijks leven toepassen. Het blijft bij ons niet bij praten, achteroven zitten en luisteren. Wij gaan doen! Actief aan de slag, naar buiten, oefenen, ervaren en leren. Met als doel meer ontspanning in werk en leven, meer rust en op een actieve manier aan de slag met vitaliteit. Voor jezelf en je collega’s.

Wat is de duur? De workshop duurt bij voorkeur 4 uur, maar korter of langer kan ook.

Wat is de investering? In overleg, aangezien dit afhankelijk is van onder andere de tijdsduur en groepsgrootte. De investering wordt inzichtelijk gemaakt aan de hand van een offerte.

 

Interesse of wil je vrijblijvend meer informatie? Neem gerust contact met mij op.