juli 27, 2019

Rouw & Verlies

 

Wil je leren omgaan met rouw en verlies?

Spreken over verdriet en het laten bovenkomen van gevoelens kan lucht geven en door de uitwisseling van ervaringen kom je vaak verder.

In samenwerking met Mark Terlage Uitvaartzorg wordt de Mindful ‘Rouw & Verlies’ Walk georganiseerd. Hierin bieden wij de mogelijkheid om over gevoelens te praten. Uitwisseling van ervaringen en het verwoorden van eigen gevoelens van verdriet en onmacht kunnen hierbij centraal staan. Het gaat niet om therapie of de toepassing van een psychologische methode. 

Opzet van de bijeenkomsten is het gesprek over het verdriet en de rouw waarin je verkeert. Met behulp van wandelen in de natuur, ontspannings- en ademhalingsoefeningen ontstaat er openheid om over je eigen ervaringen en gevoelens te praten.

Zaterdag 7 september wordt een kennismakingsclinic gegeven op Landgoed Prattenburg in Veenendaal. We starten om 9.00 uur. Deelname is gratis. Je kunt je inschrijven via onderstaand formulier. Aan de hand hiervan wordt gekeken of er voldoende belangstelling is om een meerweekse cursus te starten.

 

Wil je inschrijven voor de kennismakingsclinic of meer informatie, ik hoor het graag.