december 29, 2019

Leef Gelukkig en Gezond, dé podcast

 

Hier vind je alle afleveringen van Leef Gelukkig en Gezond, dé podcast!

 

Waarom ik deze podcast ben gestart?

In deze podcast ga ik op zoek naar de vraag wat bewustzijn is en welke rol dit speelt in een gelukkig en gezond leven. Ik had een opleiding kunnen volgen, aan seminars kunnen deelnemen of verschillende workshops kunnen volgen, maar ik wil het zelf ontdekken. Ik begin mijn eigen ontdekkingsreis. Een reis op zoek naar meer bewustzijn, kwaliteit van leven, geluk en gezondheid. Deze reis is begonnen en ik weet niet waar hij eindigt. Misschien wel nooit.

Ik ben mijn eigen gids en zal alle verhalen, inspiratie, kennis en ervaringen die ik opdoe delen. Delen met jullie, zodat ik ook jullie gids kan zijn. Ik ben geen professor en zal dat ook niet worden. Ik zie het wel als mijn missie om anderen de weg te wijzen naar een gelukkig en gezond leven. Dat doe ik door mensen te ontmoeten, te interviewen en dit te delen in blogs, vlogs en een podcast. Mijn eigen ontdekking, op mijn eigen nuchtere, liefdevolle en humoristische manier gebracht.

Bewustzijn is de basis voor een gelukkig en gezond leven. Zowel privé als zakelijk. Dus ken je iemand die hier zeker meer over te vertellen heeft. Iemand die ik echt wil ontmoeten en spreken. Laat het mij weten. Dan gaan we samen op reis. Bewustzijn, van zoeken naar ontdekken.

 

LEEF 003: Bewustzijn is iets wat er al is, zet het in als je het nodig hebt – Pierre Mellegers

 

 

 

 

 

 

 

Pierre Mellegers, veranderkundige met psychologische (Gestalt en Psychosynthese) achtergrond, gecertificeerd coach/counselor, trainer en managing partner van Dutch Leaders. Pierre is gefascineerd door mensen en richt zich volledig op mensen in de vorm van leiderschapsontwikkeling en managementontwikkeling. In deze aflevering vertelt Pierre wat bewustzijn voor hem betekent, ook in relatie tot leiderschap.

Om direct te luisteren, zijn er drie opties:

  • Via ITunes, de beste manier om te beluisteren als je een Apple apparaat hebt (iPhone, iPad, MacBook, e.d.)
  • Via je favoriete podcast-app op je Android-telefoon (zoek vervolgens naar ‘Leef Gelukkig en Gezond’)
  • Via Spotify, super makkelijk, zie hieronder!

We zijn weer een stap dichterbij meer bewustzijn. Wil je nog meer ontdekken? Volg mij via FacebookInstagram of LinkedIn. Voel je vrij om te reageren op de podcast of deze te delen via social media.

 

LEEF 002: Elke mooie keuze heeft een lelijke kant – Jalbert Kuijper

 

 

 

 

 

 

 

LEEF 002 terugluisteren? Klik op bovenstaande foto.

Jalbert Kuijper, hij noemt zichzelf ondernemend levenskunstenaar. Jalbert verhuisde 15 jaar geleden vanuit het westen naar het oosten van Nederland en woont sindsdien in een woonboerderij in een prachtig coulisselandschap, in de Achterhoek. Een plek waar rust en ruimte is en veel vrijheid wordt ervaren. Jalbert heeft niet altijd zo’n vrij en rustig leven gehad en deelt zijn ervaringen in deze aflevering.

 

LEEF 001: Als je kiest voor het één, kies je niet voor het ander – Arjan Elst

 

 

 

 

 

 

 

 

LEEF 001 terugluisteren? Klik op bovenstaande foto.

Arjan Elst is al 20 jaar ondernemer en directeur / eigenaar van ArrangeGroup, opgericht in 2000 en inmiddels gegroeid tot een facilitair ondernemershuis, met de ambitie om werk en omgeving beter en leuker te maken. Hierbij staat sociaal ondernemerschap centraal en streven ze naar optimaal werkgeluk binnen de organisatie en bij hun klanten. Arjan vertelt over zijn persoonlijke zoektocht naar bewustzijn en hoe dit is in relatie tot zijn ondernemerschap.