januari 16, 2020

Aanbod voor jou

 

Moet je van alles, heb je last van alle hoge verwachtingen en vind je het moeilijk om rust te vinden? Ik help je graag.

Vraag jouw introductiesessie van 1,5 uur nu aan voor €47 euro ipv €115 euro.

 

Misschien herken je dat je al een tijdje niet lekker in je vel zit, maar dat je niet weet wat je kunt doen om je beter te voelen.

Wellicht ervaar je druk om continu te moeten presteren en wil je niemand teleur stellen. Je zit veel in je hoofd en het lukt je maar niet om rust te vinden. Je voelt je gejaagd en hebt daardoor een opgebrand, uitgeblust gevoel.

Je wilt wel iets doen, maar het lukt simpelweg gewoon niet. En wellicht vind je het ook moeilijk om hulp te vragen.

 

Herkenbaar? Ik help jou graag.

Ja, dat wil ik

 

Je hoeft het niet alleen te doen!

Ik ben Wilfried, ik begeleid jou graag naar een gelukkig en gezond leven; een leven met minder stress, meer rust en meer energie. Zelf heb ik ook jarenlang een stressvol (werk)leven geleid. Het streven naar perfectie, angst om te falen, mezelf niet kunnen accepteren zoals ik ben, vergelijken en aanpassen. Het heeft tot een burn-out op mijn 25e en een zware depressie rond mijn 30e geleid. Ik weet hoe het is om te (moeten) presteren en aan alle verwachtingen te (moeten) voldoen.

Nu leid ik een gelukkig en gezond bestaan, samen met mijn vrouw en twee kinderen. Buiten zijn in de natuur, bewegen zonder prestatiedruk en het trainen van mijn mentale gezondheid waren voor mij de sleutel. Dat in combinatie met het aanleren van een gezonde ademhaling en het loskomen van belemmerende overtuigingen en negatieve gedachten.

En leren voor mezelf te kiezen, wat ervoor heeft gezorgd dat ik afscheid heb genomen van mijn ‘oude’ werk en besloot mijn levensmissie te leven, namelijk anderen de weg wijzen naar een gelukkig en gezond leven. Als persoonlijke mindfulness trainer en gelukscoach loop ik graag met je mee om samen te onderzoeken wat jij nodig hebt om weer lekker in je vel te zitten en de keuzes leert maken die goed zijn voor jou.

 

 

Kom in beweging voor meer rust en ontspanning tijdens een introductiesessie!

Tijdens de introductiesessie kom je letterlijk in beweging door samen te wandelen. En dat is nou precies wat je nodig hebt als je niet lekker in je vel zit en geen rust kunt vinden. Ik neem je mee de natuur in, zodat we kennis maken met elkaar en jouw wensen kunnen bespreken. De introductiesessie is helemaal op jou afgestemd en samen bespreken we hoe ik jou kan helpen.

Ja, dat wil ik

 

Wat anderen ervaren:

De afgelopen weken heb ik training bij Wilfried gevolgd. Een zeer afwisselend en uitgebalanceerd programma. Goede en duidelijke instructie op maat in ontspannen sfeer en prachtige omgeving. Veel aan gehad met betrekking tot ademhalingstechnieken. Ik kijk uit naar de vervolg training.

Jan, deelnemer ‘Mentaal en fysiek in beweging’

 

Ben je nieuwsgierig? Dan is een introductiesessie in de buitenlucht echt iets voor jou. Even lekker uitwaaien, van je af praten en ontspannen. We verkennen samen hoe ik jou kan helpen.

Vraag jouw introductiesessie van 1,5 uur nu aan voor €47 euro ipv €115 euro.

 

Wat anderen ervaren:

De afgelopen weken heb ik training gevolgd bij Wilfried. Helaas afgelopen. Wat was het heerlijk om te doen. Veel van opgestoken en van geleerd. Bij het vervolg ben ik zeker aanwezig. Je straalt rust en ontspanning uit, daar mag je trots op zijn. Op naar de vervolgcursus!

Annemiek, deelnemer ‘Mentaal en fysiek in beweging’

 

 

Na de introductiesessie:

  • Heb je meer inzicht in waar je vastloopt
  • Weet je welke eerste stap je kunt zetten
  • Ervaar je meer rust en ontspanning in je hoofd en lichaam

Vraag je introductiesessie aan

 

Geheel vrijblijvend

Een introductiesessie duurt ongeveer 1,5 uur waarin we samen onderzoeken waardoor jij niet lekker in je vel zit, wat je graag zou willen en welke stap je daarin als eerste kunt zetten. Omdat ik dit toegankelijk wil houden voor iedereen, kost een introductiesessie nu slechts €47 euro (normaal €115 euro).

De introductiesessie is tevens bedoeld om nader kennis te maken en om te ervaren of mijn manier van begeleiden bij jou past. Het is dus geheel vrijblijvend om daarna de keuze te maken of je nog verder met mij op reis wilt. De ervaring leert dat één (introductie)sessie niet voldoende is om je doel te bereiken, maar je bent vrij om hier op een andere manier of bij iemand anders vervolg aan te geven.

Ik werk in de bosrijke omgeving van Veenendaal en/of in een straal van 25 kilometer rondom Veenendaal. Na je aanmelding neem ik contact met je op om de afspraak te plannen.

 

Vraag jouw introductiesessie aan