februari 4, 2020

Happy & Gezond werken

Druk, druk, druk. Je rent van afspraak naar afspraak en hebt overvolle to-do lijstjes. Je doet je best om alle ballen in de lucht te houden. Want ja, dat wordt er toch van je verwacht!? Je hoofd maakt overuren en je gaat maar door. Aan de ene kant voldoen aan de verwachtingen van de organisatie en aan de andere kant medewerkers tevreden houden. Je positie als HR manager en leidinggevende, kan behoorlijk veel stress opleveren. We weten dat stress, zeker wanneer deze lang aanhoudt, funest is voor de gezondheid. Ons brein en ons lichaam raakt overbelast en we worden er niet gelukkig van.

Maar voorkomen, hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat jij zelf en je medewerkers gezond, effectief en met plezier werken? Hoe geef je je brein de pauze die het nodig heeft? Hoe zet je je hoofd af en toe even uit? Hoe zorg je voor meer aandacht en focus in je werk?

De Workshop ‘Happy & Gezond werken’ is zeer effectief om te ontsnappen aan de waan van de dag, je meer te focussen op de dingen die er toe doen en je hoofd en lichaam tot rust te brengen.

Doelgroep
HR managers en leidinggevenden die nieuwsgierig zijn naar manieren om met minder stress en meer focus, aandacht en werkplezier te werken. Eerst zelf ervaren om het vervolgens door te geven aan je medewerkers.

Wat leer je?
In deze Workshop maak je kennis met effectieve, praktische oefeningen en technieken uit mindfulness, psychologie en ademhalingstheorie. Je neemt direct tools mee die je eenvoudig toe kunt passen, voor jezelf en voor de medewerkers in je organisatie.

Met als resultaat:

  • Minder stress
  • Rust in het hoofd
  • Aandacht en Focus
  • Meer vitaliteit
  • Werkplezier en Werkgeluk

Onze manier:

Wij werken aan de hand van ervaringen. Dus niet achterover zitten en luisteren. We gaan actief aan de slag, lekker naar buiten. We wandelen, oefenen, ervaren en leren.

De trainers:

Jolanda Meeks-Kling / HAPPYO

Met haar bedrijf HAPPYO coacht, prikkelt en beweegt Jolanda mensen en organisaties. Jolanda is wandelcoach, psycholoog en trainer en maakt bewust wat mensen eigenlijk diep van binnen al weten, zodat mensen gaan doen wat ze echt willen doen. Ze heeft een achtergrond in de Psychologie en Bedrijfskunde en meer dan 15 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Typisch Jolanda? Enthousiast, energiek en alles is mogelijk!

Wilfried Polman / Leef Gelukkig en Gezond

Met zijn onderneming Leef Gelukkig en Gezond traint en begeleidt Wilfried andere mensen in hun ontwikkeling van mentale gezondheid, persoonlijk leiderschap en geluk, zowel particulier als zakelijk. Wilfried is gecertificeerd mindfulness trainer, gelukscoach en werkgelukdeskundige. Het is Wilfried zijn persoonlijke levensmissie om anderen de weg te wijzen naar een gelukkig en gezond leven. Hij heeft een achtergrond in Facility Management en ruim 14 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Wat Wilfried kenmerkt? Rustig, praktisch en altijd met 100% aandacht.

Praktisch

  • Locatie: Omgeving Zeist
  • Datum: Vrijdagochtend 20 maart
  • Tijdstip: 09.00 – 13.00 uur (inclusief lunch)

Kosten

€ 147,- per persoon (ex. BTW). Dit is inclusief koffie, thee en een gezonde lunch. Vind je het leuk om samen te komen? Dan betaal je € 247,- per duo (ex. BTW).
Je kunt je via mail aanmelden: jolanda@happyo.nl of info@leefgelukkigengezond.nl.