april 14, 2020

Ervaringen

 

Hierbij een greep uit de ervaringen van deelnemers, zoals aan de training voor de mentale geest, mindful run en walk trainingen en persoonlijke coaching.

 

Seb (26): “Ik wil meer innerlijke rust”

Seb (26) was op zoek naar meer innerlijke rust en wilde meer in contact zijn met zichzelf. Hij had de neiging de focus te leggen op anderen en zijn omgeving in plaats van aandacht te besteden aan zichzelf. Daarnaast wilde hij simpelweg meer genieten van het leven en de focus meer op het nu hebben in plaats van op het verleden … (Lees verder).

 

Vince (29): “Eindelijk weer grip op mijn leven”

Vince (29) heeft al meerjarig last van fysieke klachten welke hem veel onrust geven. Ik kwam met Vince in gesprek aangezien hij meer rust wilde krijgen, mentaal weerbaarder zijn en om beter voor zichzelf te kunnen zorgen. Samen besloten we om wandelen in een bosrijke omgeving te combineren met mentale oefeningen en ademhalingstechnieken. Zo kwam Vince zowel fysiek als mentaal in beweging. Met als doel meer zelfvertrouwen, meer rust en inspiratie, meer grip op zijn eigen leven … (Lees verder).

 

Sofie (24): “Ik werd mij bewust van mijn automatische piloot”

Sofie (24) vond het belangrijk om aan zichzelf te denken en meer in het hier en nu te leven, in plaats van bezig te zijn met het verleden of de toekomst. Daarop besloot zij deel te nemen aan een 8-weekse mindfulness groepstraining. Een training die haar handvatten geeft om dit meer te kunnen … (Lees verder).

 

Laura (31): “Ik wil minder stress en stoppen met piekeren”

Laura (31) stuurde mij een berichtje, ze ervaarde veel stress en was geregeld aan het piekeren. Ook was ze recent begonnen met hardlopen en wilde graag makkelijker leren lopen. Op dat moment startte er geen Mindful Run cursus, dus besloot Laura mee te doen aan de 5-weekse Mindful Walk cursus … (Lees verder).

 

Robert (30): “Hoe ik leerde meer rust te ervaren”

Robert (30) heeft deelgenomen aan één van de 8-weekse mindfulness groepstraining. De reden van deelname is kwam mede voort uit advies vanuit zijn directe omgeving. Robert kan soms erg onrustig overkomen en is weinig met zichzelf bezig en hoe hij zich voelt. Hij zit vaak hoog in zijn energie, al vanaf het moment dat hij uit bed komt. Door meer aandacht voor zichzelf te hebben, wil Robert leren hier beter mee om te gaan … (Lees verder).

 

Annemiek (25): “Ik ga lastige situaties niet meer uit de weg”

Via haar werkgever kwam Annemiek (25), na uitval door burn-out klachten, bij mij terecht. Ze had moeite om op een een gezonde manier met stress om te gaan en reageerde vaak vanuit de emotie op situaties. Tijdens de intake kwamen we samen tot de conclusie dat ik Annemiek goed zou kunnen helpen en dat een mindfulness training het beste aansloot bij haar vraagstuk en gewenste resultaten … (Lees verder).

 

Cynthia (29): “Ik denk het wel, maar ik ben het niet!”

Cynthia (29) deelt haar ervaring na deelname aan een 8-weekse mindfulness groepstraining. Zij nam hieraan deel omdat het uitgangspunt van mindfulness, met aandacht leven, haar enorm aansprak. Cynthia is opgegroeid met het motto: ‘erken je het niet, dan is het er niet’. Zo ging zij voor de training met moeilijke situaties om, waarin zij niet goed wist hoe ze moest handelen. De eerste keer dat Cynthia haar gevoelens aansprak, werd ze gediagnosticeerd met een angststoornis en milde depressie … (Lees verder).

 

Anne (50): “Op zoek naar meer ontspanning”

Anne (50) nam deel aan de 8-weekse training ‘Van zelfkritiek naar zelfliefde’. Ze had namelijk het gevoel dat alles haar teveel energie kostte. Anne ervaarde innerlijke spanning, sliep slecht en had weinig energie. Ze stelde veel eisen aan zichzelf en haar omgeving. Ze was moe en ervaarde dat al een lange periode zo … (Lees verder).