maart 21, 2020

Net gestart als ondernemer en toen werd het stil …

 

Zo trots als een pauw, vol goede moed, motivatie, energie en vertrouwen maakte ik de stap. De stap naar zelfstandig ondernemer. Vorig jaar al voorzichtig aan geroken met 1 dag per week naast een baan in loondienst. Dit jaar ga ik ervoor. 2020, een jaar om niet te vergeten. Ik maak de sprong in het diepe!

Is er onzekerheid? Dan laat ik het maar even voor wat het is.

En diep is het. Ik kan zwemmen, heerlijk vind ik het, maar soms heb ik ook het gevoel dat ik aan het verzuipen ben. En daarna vind ik dan weer even mijn rust, heb ik de slag weer te pakken en vertrouw ik erop dat ik het kan. Maar enkele momenten later raak ik toch een beetje verward, onzeker, vermoeid en weet ik niet of ik het ga redden. Nog maar net begonnen als zelfstandige zijn mijn (financiƫle) reserves beperkt. Training en coaching worden uitgesteld, (commerciƫle) afspraken worden uitgesteld, aanvragen blijven uit en betaalde opdrachten stoppen.

Hoe dan ook! Ik ben er voor jou. Nu en in de toekomst.

En toch blijf ik er voor gaan en voel ik vaker vertrouwen dan onzekerheid. Het zal ergens goed voor zijn dat dit gebeurd. En is er onzekerheid, dan laat ik het maar even voor wat het is. Het hoort erbij, maar ik laat mij er niet door leiden. Ik ben ergens voor gegaan, mijn levensmissie. Jong volwassen helpen met hun mentale gezondheid. En hoe waardevol is dat. In een tijd van onzekerheid, waarin het coronavirus en alle maatregelen ons in hun greep heeft. Hoe ga je daar mee om? Hoe blijf je mentaal gezond? En hoe ga je met gevoelens van angst en onzekerheid om?

Ik kan anderen helpen, vandaag, morgen en nadat deze heftige tijd weer achter ons ligt. Want ik ga door! Hoe dan ook! Ik ben er voor jou. Nu en in de toekomst. Dus wil je meer weten? Gewoon je verhaal delen? Tips op advies? Bel of mail mij gerust, ik maak graag tijd vrij. En dat doe ik gratis, omdat ik vind dat we er in deze tijd (extra) voor elkaar mogen zijn.