maart 16, 2019

Blog

 

Aan alle schema-haters en vakantievierders: STOP IT!

Wat een bizarre tijd. We zijn volledig op onszelf aangewezen. En weten soms niet hoe we ermee om moeten gaan. Ritme aanhouden? Lekker niks doen? Tijd om online business te doen? Gewoon even afwachten? Wat ik vooral om mij heen zie is spanning en ongemak. Worden we niet direct ziek van corona, dan wel … (Lees verder).

 

De invloed van corona op onze mentale gezondheid

Je bent jong, vitaal, hebt een goede baan, een lieve partner en/of fijne vrienden en misschien heb je zelfs al wat kleine koters rondlopen. Het kan niet op, je bent in de bloei van je leven. Toch dagen de huidige omstandigheden je behoorlijk uit … (Lees verder).

 

Net gestart als ondernemer en toen werd het stil …

Zo trots als een pauw, vol goede moed, motivatie, energie en vertrouwen maakte ik de stap. De stap naar zelfstandig ondernemer. Vorig jaar al voorzichtig aan geroken met 1 dag per week naast een baan in loondienst. Dit jaar ga ik ervoor. 2020, een jaar om niet te vergeten. Ik maak de sprong … (Lees verder).

 

Als je het even zat bent om …

Als je het even zat bent om hooggevoelig te zijn. Zelf heb ik mij nooit laten ‘testen’ op hooggevoeligheid. Als ik lijstjes op internet invul dan scoor ik de ene keer hoger (hooggevoeliger) dan de andere keer. Tegelijkertijd weet ik dat ik heel gevoelig ben voor sfeer, de energie van anderen, me snel afgewezen voel(de), ik een sterk rechtvaardigheidsgevoel heb en … (Lees verder).

 

I am the creator!

Ik heb het gemaakt, ik heb het gecreëerd. Al jaren investeer ik in mijn persoonlijke ontwikkeling en kennis. Enerzijds voor mijn eigen groei, anderzijds om anderen op weg te helpen. De laatste weken heb ik het idee dat er steeds meer stukjes op zijn plek beginnen te vallen. Stukjes waarvan ik niet eens wist … (Lees verder).

 

Eerder gepubliceerde blogs lezen? Deze vind je hier.