maart 16, 2019

Blog

 

Help, ben ik spiritueel aan het ontwaken?

Dit is misschien mijn meest kwetsbare blog ooit. Nu ben ik niet zo snel bang voor om mezelf kwetsbaar op te stellen. Dat zullen de mensen die mij ‘goed’ kennen kunnen bevestigen. Zo deelde ik eerder ‘Als je mij echt zou kennen dan …’ met oud-collega’s, besloot ik eerder via social media over mijn depressie te vertellen en zo aandacht te vragen voor dergelijke psychische klachten en ben ik open en eerlijk geweest over mijn drijfveren om mijn eigen bedrijf ‘Leef Gelukkig en Gezond’ te starten. Maar nu vraag ik mezelf hardop af … (Lees verder).

 

Nog eentje dan?!

Hoe zorg je na een drukke dag voor ontspanning? Je weet dat dit belangrijk is. Ontspanning na een dag met veel afspraken en/of veel achter een beeldscherm. Een dag waarbij je het gevoel hebt geleefd te worden en veel prikkels te verwerken hebt. Ja, dan is ontspanning in de avond belangrijk … (Lees verder).

 

Ken je deze jaarlijks terugkerende voornemens?

Het zijn jaarlijks de meest terugkerende voornemens. Ook dit jaar weer: meer bewegen, minder stress en meer aandacht voor anderen. Ik snap het wel en tegelijkertijd ook niet. Ik snap het belang en daarmee de wens om meer te bewegen. Bewegen heeft namelijk een aantal belangrijke voordelen … (Lees verder).

 

Eerder gepubliceerde blogs lezen? Deze vind je hier.