maart 16, 2019

Blog

 

De echte klap komt nog, investeer nu in mentale gezondheid

Dit was de kop van een artikel op mt.nl. De mentale fitheid van medewerkers is in de huidige crisis belangrijker dan ooit. Hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers mentaal gezond blijven, nu en straks in het ‘nieuwe normaal’ … (Lees verder).

 

Aan alle schema-haters en vakantievierders: STOP IT!

Wat een bizarre tijd. We zijn volledig op onszelf aangewezen. En weten soms niet hoe we ermee om moeten gaan. Ritme aanhouden? Lekker niks doen? Tijd om online business te doen? Gewoon even afwachten? Wat ik vooral om mij heen zie is spanning en ongemak. Worden we niet direct ziek van corona, dan wel … (Lees verder).

 

De invloed van corona op onze mentale gezondheid

Je bent jong, vitaal, hebt een goede baan, een lieve partner en/of fijne vrienden en misschien heb je zelfs al wat kleine koters rondlopen. Het kan niet op, je bent in de bloei van je leven. Toch dagen de huidige omstandigheden je behoorlijk uit … (Lees verder).

 

Net gestart als ondernemer en toen werd het stil …

Zo trots als een pauw, vol goede moed, motivatie, energie en vertrouwen maakte ik de stap. De stap naar zelfstandig ondernemer. Vorig jaar al voorzichtig aan geroken met 1 dag per week naast een baan in loondienst. Dit jaar ga ik ervoor. 2020, een jaar om niet te vergeten. Ik maak de sprong … (Lees verder).

 

Eerder gepubliceerde blogs lezen? Deze vind je hier.