november 18, 2018

Aanbod voor bedrijven

 

In een gelukkig en gezond leven ben je 100% jezelf en kun je omgaan met de tegenslagen in je werk en leven. Je hebt vertrouwen, bent zelfverzekerd, ervaart rust en kan makkelijker omgaan met dagelijkse uitdagingen. Je voelt je ontspannen, energiek en geniet van ieder moment.

Op een eigen, persoonlijke en effectieve manier zorg ik ervoor dat jonge professionals mentaal fit zijn, hun persoonlijk leiderschap versterken en weten hoe ze hun eigen (werk)geluk vergroten. Zo zorg ik voor gelukkige en gezonde professionals. En gelukkige en gezonde professionals zorgen voor gelukkige en gezonde teams, en dat zorgt voor gelukkige en gezonde organisaties.

 

Benieuwd hoe ik dat doe? Tijdens een kop koffie vertel ik er graag meer over.

Ja, dat wil ik

 

Je bent niet de enige!

Ik ben Wilfried, ik begeleid jonge professionals naar een gelukkig en gezond leven; een leven met minder stress, meer rust en meer energie. Zelf heb ik ook jarenlang een stressvol (werk)leven geleid. Als jonge professional had ik angst om te falen, streefde ik naar perfectie, vond ik het lastig om mezelf te accepteren en vergeleek ik mezelf met collega’s die vele jaren meer ervaring hadden. Het zorgde er voor dat ik op mijn 25e met een burn-out thuis kwam te zitten. Na mijn herstel dacht ik dat mij dat nooit meer zou overkomen, maar niets was minder waar. Ik viel terug in mijn oude patronen.  Ik bleef keihard werken en vergat daarbij regelmatig mezelf. Het stressvolle leven was terug. Dit resulteerde in een zware depressie rond mijn 30e. Ik weet hoe het is om te (moeten) presteren en aan alle verwachtingen te (moeten) voldoen.

Maar ik weet ook wat ervoor nodig is om het anders te doen. Hoe je ervoor kunt zorgen dat je regie hebt over je werk, carrière, persoonlijke ontwikkeling en leven. Wat ervoor nodig is om een gelukkig en gezond leven te leiden, zowel in je werk als thuis. En hoe belangrijk je mentale gezondheid daarin is. Want, een gezonde geest leeft in een gezond lichaam. Ben je mentaal gezond? Dan functioneer je beter, voel je je fit, heb je minder stress, ga je beter om met uitdagingen en tegenslagen en ben je minder ziek.

Als persoonlijke mindfulness trainer, gelukscoach en werkgelukdeskundige maak ik graag kennis met jou of jouw medewerker om samen te onderzoeken wat nodig is om 100% jezelf te zijn en je mentale weerbaarheid en veerkracht te verhogen.

 

Wil je weten hoe ik dit doe? Laten we vrijblijvend kennismaken om te kijken hoe ik kan helpen.

Ja, dat is een goed idee

 

 

Hoe kan ik je helpen:

 • Trainen van je geest
  • 100% aandacht voor jouw mentale fitheid
 • Mentaal en fysiek in beweging
  • Combinatie van mentale training en ademhalingstechnieken in de buitenlucht
 • Leid jezelf naar geluk
  • Persoonlijk leiderschap voor bewustwording, groei en geluk
 • Happy & gezond werken
  • Als groep werken aan meer focus, aandacht en plezier

 

Wil je meer weten over het aanbod? Ik vertel je er graag meer over.

Ja, dat wil ik

 

Wat anderen ervaren:

In het begin was ik wat terughoudend. Ik dacht soms: Is dit wel wat voor mij? Het was al leerzaam zich om die gedachten los te laten. Mij open te stellen en vertrouwen te hebben in het proces. Gedurende de training ontstond er meer bewustwording. Het was soms even zoeken om de oefeningen in te passen in mijn leven, maar het is gelukt. Heel waardevol. Een cadeau dat voor de rest van mijn leven van onschatbare waarde is!

Roos, deelnemer ‘Trainen van je geest’

 

 

Na de kennismaking:

 • Heb je meer inzicht in waar jij of jouw medewerker in vastloopt
 • Weet je welke eerste stap gezet kan worden
 • Is duidelijk hoe je een gelukkig en gezond leven leidt, in werk en privé

 

Wat anderen ervaren:

De training heb ik als erg prettig ervaren! Waar ik in eerste instantie een beetje huiverig ben geweest viel het uiteindelijk allemaal erg mee! Ik merk dat ik een stuk rustiger ben geworden en mijzelf minder druk maak over zaken waar ik geen invloed op heb en vaker denk ‘het komt wel goed’ of ‘het is nu eenmaal zo’. Complimenten aan Wilfried als trainer.

Robert, deelnemer ‘Trainen van je geest’